BØRN I RUMÆNIEN
Vort slogan er: ”Børn i Rumænien – giv dem en fremtid”

Navigering:
Startside
Medlemsbladet
Avisartikler

Aktuelle nyheder:


Opdatering af hjemmesiden

07/03-2005
Adoptioner opdateret.
Bestyrelse opdateret

15/02-2005:
Nu fik vi langt om længe taget hul på opdateringen af hjemmesiden. I første omgang er bl.a. adresser og telefon nr. blevet opdateret.

Vi har p.t. 3 rumænske familier som vi mangler danske donorer til.

Oversættelse/tolkning

Har du brug for at få oversat et brev til/fra Rumænsk, eller en tolk?
så klik her.


Debat:

 

Lotte og Jacob (Hjort og Egeriis) er kommet med følgende opfordring:

Vil du / I være med til at udveksle oplevelser, ideer eller spørgsmål om opgaven med at være donor for en fattig familie i Rumænien?

På nuværende tidspunkt er vi ca. 45 danske familier, der har adopteret ca. 50 familier. Vi har nået dette resultat på under 10 måneder, og det er vi faktisk lidt stolte a£

Vi vil gerne lægge ud med vore egne erfaringer:

Vi fik vores familie i august 2001 alenemor Lida Murariu, født 1970, med Michaela (1989), Marion (1990) og Ana Maria (1996) samt en bedstemor. Familien bor i Dubova. Vi har faet et brev fra dem, som Vera har oversat fra rumænsk til dansk. Vera blev sponsoreret ½ år af Centralsygehuset i Slagelse under sin uddannelse til læge. Hun blev godt kendt med dansk, og hun er en uvurderlig støtte.

I brevet fortæller Lida lidt om sig selv. Hun er gået ud af 10. klasse, blev gift i 1987 og skilt i 1999. Hun har intet arbejde men ejer nogle få dyr, der giver hende lidt indtægt og lidt mad på bordet. Hendes store interesse er blomster, som hun har stor glæde af at passe.

Hendes mor, der bor hos dem, får en lille pension på 700.000 lei (ca. 185 kr.) om måneden. Dette er med til at klare dagen og vejen. Lida og hendes børn takker os mange gange og ønsker os lykke og et godt helbred.

Brevet var skrevet med en meget smuk og sirlig håndskrift. Vi har gjort os til en vane at gemme en kopi af vore breve til dem, hvorpå vi skriver, hvad vi har sendt af sted.

Lad os hjælpe hinanden og dermed vore familier til en bedre fremtid ved at udveksle ideer og erfaringer omkring donation.

Donor 101 - Lotte og Jacob , e-mail  adoption@birum.dk

 

  Send e-mail til birum@birum.dk hvis du vil vide mere om foreningen Børn i Rumænien.
  Send e-mail til web@birum.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted. (Web-master)
Copyright © 2001 Børn i Rumænien. Klik her for yderlig oplysning
Senest opdateret: 7. marts 2005